Лайм

Netflix показав трейлер бойовика з Ван Дамом, який знімали в Києві: відео

Південний міст і Тріумфальна арка ще ніколи не були настільки близькими

Стрімінговий сервіс Netflix показав трейлер бойовика "Останній найманець" (The Last Mercenary) з Жан-Клодом Ван Дамом у головній ролі. Минулого літа його кілька тижнів знімали в різних локаціях Києва, після чого зйомки також проходили в Парижі.

Розповідаючи про приїзду Ван Дамма в Київ і майбутні зйомки, міністр культури Ткаченко назвав проект "комедійним бойовиком про політичні інтриги на державному рівні".

Жан-Клод Ван Дамм в картині "Останній найманець" Фото: Netflix

Згідно з інформацією Netflix, "Останній найманець" вийде на платформі вже 30 липня 2021 року і розповість про секретного агента, який після викриття має повернутися до Франції. Але все не так просто: в цей же час він дізнається, що його сина підставила міжнародна терористична організація.

В Україні за зйомки фільму відповідала міжнародна компанія Apple Tree та українська Star Media на чолі з її генпродюсером Владом Ряшиним. До того ж Ряшин виступив одним з продюсерів картини.

  • Читайте також на theLime, як Netflix спробував перекласти слово "бандерівець" у російському фільмі "Брат" і образив українців. У сервісі поспішили виправити помилку.
  • Тим часом письменник Стівен Кінг назвав фільм жахів, який не зміг додивитися. Каже, надто він вже моторошний.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

68-річна Кріс Дженнер повідомила, що у неї виявили онкологічну хворобу: відео

Кріс Дженнер розповіла, що у неї діагностували ракову пухлину - про це зірка повідомила у трейлері до 5 сезону Сімейство Кардаш'ян

Де дивитися другий півфінал "Євробачення-2024": які країни виступатимуть

Коли розпочинається другий півфінал "Євробачення-2024" і де дивитись трансляцію шоу онлайн в Україні

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців