Лайм

"Холостяк" Михайло Залівако поборов важке захворювання, від якого помирають

На той момент хлопцеві було 12 років

Михайло Залівако зізнався, що в юності переніс важку хворобу, яка нерідко призводить до смерті. У 12 років майбутньому бізнесменові поставили діагноз - геморагічний васкуліт. Це захворювання крові, яке вражає судини та внутрішні органи.

Як розповів герой шоу "Холостяк-11" в свіжому випуску програми "Слава+", цей важкий період тривав близько трьох років. Складно уявити, але в той час м'язистий хлопець був "кволим" та "дохлим", і дуже часто лежав у лікарнях.

Михайло Залівако Фото: instagram.com/kanyeeebear

"Я лежав разом з лейкозниками у відділенні гематології. Зі мною лежали хлопці, які вмирали кожні три тижні, - згадує Михайло. - Я провалявся довго з цією болячкою".

За словами Залівако, причиною цього захворювання стали ускладнення після ангіни. "Ангіна - це найстрашніше, що у нас є, - говорить бізнесмен. - Вона все дає: і ускладнення на мозок ... куди завгодно. У мене був геморагічний васкуліт".

Михайло Залівако, 2008 рік Фото: instagram.com/kanyeeebear

У період хвороби Миша, який з дитинства був у спорті, нічим не займався, а вже з 18 років знову пішов в зал. Сьогодні Залівако 31 і він - "фізкультурник". Чоловік пішов з професійного спорту і підтримує себе у формі силовими тренуваннями. "Я займаюся в своє задоволення тим, чим мені подобається", - каже Холостяк.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Мене дістало: Марія Яремчук підтвердила, що стала мамою і звернулася до журналістів

Марія Яремчук вперше прокоментувала народження дитини та відреагувала на чутки, що батьком її сина є Олександр Пономарьов

Старша за всіх наших дітей: Тімур Мірошниченко розповів про доньку, яку вони вдочерили

Тімур Мірошниченко розповів про усиновлення дівчинки Ангеліни і як сестру прийняли інші діти

Уламки впали біля нас: дружина Анатолія Анатоліча показала наслідки російської атаки на Київ

Український телеведучий Анатолій Анатоліч з дружиною і маленьким сином, а також Фагот з ТНМК ледь не постраждали від ракетної атаки росіян 30 червня