Лайм

Святослав Вакарчук розійшовся з дружиною через 20 років стосунків: Наші з Лялею дороги розійшлися

Музикант зробив несподівану заяву

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук розійшовся зі своєю дружиною Лялею Фонарьовою. Музикант та стиліст прожили разом понад 20 щасливих років, і після розлучення залишилися близькими людьми.

Про розставання співак повідомив на своїй сторінці в Instagram. Артист зазначив, що рідко пише про особисте, і цим постом він хоче убезпечити свою родину від зайвих запитань та незручностей.

Фото: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

"Сталось так, що після більш ніж 20 років щасливого і насиченою радістю життя, наші з Лялею дороги розійшлись. Причини цього залишаються нашою з Лялею особистою справою. Ляля і я завжди були, є і будемо близькими людьми. Я безмежно вдячний їй за понад двадцять років, що ми пройшли разом. За любов, за мудрість, за опору. Вдячний за нашу доньку Діану. Вдячний за все", - написав музикант.

Щоб уникнути розмов та обговорень його особистого житті у нього на сторінці, Вакарчук відключив коментарі.

"З поваги до мого і Ляліного особистого простору, просив би утриматись всіх від додаткових запитань та дискусій з цього приводу. Сподіваюсь на ваше розуміння і такт", - резюмував артист.

Святослав Вакарчук та Ляля Фонарьова зіграли таємне весілля в 2015 році після довгих років стосунків. Це була скромна церемонія і відбулася вона у Львові.

Ляля - теж творча особистість. Вона вивчилася на стиліста в Лондонській школі, а після повернення до Києва стала створювати образи для українських зірок, в тому числі й для "Океану Ельзи". До шлюбу з музикантом жінка була заміжня за львівським бізнесменом Володимиром Тарасюком, від якого народила доньку Діану. Вакарчук виховує дівчину як свою рідну.

Фото: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

  • В кінці квітня Михайло Хома (DZIDZIO) оголосив, що розлучається з дружиною Ярославою Притулою (SLAVIA) після 20 років стосунків. І хоча цього рішення передували 9 місяців життя порізно, пара досі не подала на розлучення.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа