Лайм

Анастасія Приходько показала свій дім та розповіла, скільки витрачає на місяць

Співачка живе за містом і на широку ногу

Анастасія Приходько разом з чоловіком та трьома дітьми живе у великому заміському будинку, площею 200 квадратних метрів. На утримання особняка подружжя витрачають чимало коштів, не економить пара і на інших витратах.

Про це артистка розповіла у програмі "Ранок у Великому Місті на ICTV". Приходько провела Олександрі Кучеренко екскурсію по своєму житлу та зізналася, яка щомісячна сума потрібна її сім'ї для комфортного життя.

Анастасія Приходько у дворі свого дому Фото: instagram.com/prykhodko_official

Співачка зізнається, що не вміє заощаджувати та правильно поводитися з грошима. "Життя одне, і я не хочу його присвятити постійному заощадженню. Якщо хочу - купую", - поділилася Анастасія.

За словами зірки, найбільше грошей вона витрачає на їжу, на себе та дітей. "В основному заїжджаю до магазину та беру три-чотири футболки, дві пари джинсів, взуття. Можу на одну дитину за раз витратити 5-10 тисяч гривень", - зізналася артистка.

На продукти Приходько витрачає 1,5-2 тисячі гривень, в три-чотири дні, а на ін'єкції краси - $1 тисяча, один раз на два роки. У підсумку, в місяць співачка витрачає на дім та утримання сім'ї - близько 82 тисяч гривень.

Анастасія Приходько з дітьми Фото: instagram.com/prykhodko_official

Анастасія Приходько разом з чоловіком Олександром виховує 11-річну дочку Нану, яку народила від абхазького бізнесмена Нурі Кухілави та двох спільних синів - 5-річного Гордія та двомісячного Луку.

  • Раніше співачка зізналася, що під час третьої вагітності склала заповіт. Виношуючи дитину співачка зіткнулася зі страхами.
  • А також розкрила кілька коротких фактів про себе, серед яких були й шокуючі. Виявляється, Приходько хотіла змінити стать, оскільки вважала себе некрасивою.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували