Лайм

Помер заслужений артист України, кобзар Тарас Силенко

Причини смерті артиста залишаються невідомими

На 49-му році життя помер співак і музикант, кобзар Тарас Силенко. Про смерть заслуженого артиста України у Facebook пише журналіст Олександр Доній. Причини смерті не вказуються.

"Тарас був нетиповим художником, - зазначив журналіст. - Не просто виступав з кобзою, а намагався відповідати званню "кобзар" по житття: виглядом, поведінкою, світосприйняттям. І, звичайно, співав. По-довгу та натхненно".

У 1996 році Тарас Силенко закінчив Київський національний університет культури та мистецтв. За роки кар'єри артист виступав майже у всіх областях України, а також за кордоном. Освоїв техніку гри не тільки на академічній бандурі, а й на старосвітських інструментах. Часто грав просто на вулицях українських міст.

У 2008 році Силенко був удостоєний звання Заслуженого артиста України.

  • У п'ятницю, 18 червня, в Києві попрощалися з народним артистом України, хореографом Григорієм Чапкісом. На подив громадськості на церемонію прощання прийшли одиниці знаменитостей .

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Актор Михайло Кукуюк чесно відповів, що робитиме у разі отримання ще однієї повістки

Михайло Кукуюк не зміг долучитися до військової служби через проблеми зі здоров'ям - що робитиме актор, якщо отримає ще одну повістку

Ми чекали на тебе все життя: 37-річна Іванна Онуфрійчук вперше стала мамою

Іванна Онуфрійчук народила сина у 37 років - ведуча показала малюка та себе у пологовому будинку - що відомо про її особисте життя

У Львові попрощалися з актором Богданом Козаком, який помер на 84-му році життя: фото

Богдан Козак помер 28 травня на 84-му році життя - прощання з актором відбулося в його рідному театрі у Львові - фото