Лайм

Попрощатися з Чапкісом прийшли одиниці знаменитостей: хто знайшов час не тільки для соцмереж

Колеги попрощалися з артистом у труни

У п'ятницю, 18 червня, в Києві попрощалися з народним артистом України Григорієм Чапкісом, життя якого обірвалося 13 числа. На церемонію прощання прийшли лише одиниці знаменитостей, в той час як у соціальних мережах пам'ять знаменитого танцюриста вшанували десятки.

Провести в останній путь артиста прийшли журналіст Дмитро Гордон, співак Павло Зібров та колега Чапкіса по шоу "Танці з зірками" Влад Яма. Останній прощався хореографом, якого вважав своїм вчителем, не стримуючи сліз, пише ТСН.

Влад Яма Фото: ТСН

"Я не брав у нього танцювальних уроків, але по життю мені хотілося б вважати себе його учнем. Кожен раз, коли ми спілкувалися, я дивувався, як у нього горять очі на паркеті, поза паркетом. Я так не вмію, але хочу. Ми знайомі були близько 15 років. Це людина з великої літери, це маестро. Любив танець, любив життя", - поділився Влад Яма.

Павло Зібров також знайшов час і приїхав да Національної філармонії України. Співака та хореографа теж пов'язували "Танці з зірками" - виконавець хіта "Хрещатик" брав участь у танцювальному шоу в 2018 році.

Зібров згадує, що Чапкіс підтримував всіх учасників, завжди був об'єктивним та давав гарні поради. Співак додав, після уходу артиста в українському бальному танці залишилася школа та шлейф Чапкіса. І поки гідної заміни йому немає.

Павло Зібров Фото: ТСН

  • Попрощатися з народним артистом прийшов президент України Володимир Зеленський. Він поклав квіти до труни Чапкіса, після цього підійшов до родичів танцюриста, щоб висловити співчуття. Від коментарів глава держави відмовився.
  • На церемонії прощання були присутні діти Григорія Чапкіса - дочка Лілія та син Грег, який прилетів на похорон батька з США.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil