Лайм

"Холостяк" Макс Михайлюк та його кохана познайомили фанів з дочкою - дівчинку назвали копією батька

До цього обличчя дівчинки батьки не показували

Герой 10 сезону шоу "Холостяк" Макс Михайлюк та його кохана, модель Дар'я Хлистун вперше стали батьками в кінці квітня. Майже через два місяці після народження дочки пара вирішила познайомити шанувальників з дівчинкою та показати її обличчя.

"Знайомтеся, Михайлюк Аріана Максимівна. На цьому фото вона ще така крихта. А ось скоро вже два місяці", - написала молода мама в Instagram.

Фото: instagram.com/dasha_khlystun_

Щасливий тато поділився ще двома фотографіями з першої фотосесії новонародженої крихітки, які приурочив до Дня батька, який відзначався в Україні минулими вихідними.

Фото: instagram.com/flymax305

Фото: instagram.com/flymax305

Ще більше милих кадрів опубліковано на сторінці фотографа Мирослави Кирпи, яка зняла молоду сім'ю.

Шанувальники пари почали активно коментувати фотографії, і більшість зійшлася на думці, що дівчинка схожа на батька. "Дуже на тата схожа", "Красуня. Дуже на тата схожа", "Батькова доця", "Схожа на Макса дуже", "Принцеса татова", - пишуть фоловери.

Фото: instagram.com/myroslava_kyrpa

Макс Михайлюк і Даша Хлистун познайомилися у соцмережах майже відразу після фіналу шоу "Холостяк". Як відомо, з переможницею проекту Дашею Ульяновою стосунки у пілота не склалися.

Фото: instagram.com/myroslava_kyrpa

25-річна Хлистун - одна з найперспективніших моделей в Україні. Даша зуміла заявити про себе на тижні моди у Нью-Йорку, Парижі, Мілані та інших великих події в світі моди, а також стала першою українкою, запрошеною взяти участь у великому щорічному шоу бренду Victoria's Secret.

  • Тим часом герой шоу "Холостяк-9" Микита Добринін та переможниця проекту Даша Квіткова очікують появи на світ своєї першої дитини. У листопаді 2020-го пара перехворіла на коронавірус, а недавно дружина ведучого розповіла, як хвороба протікала на тлі її вагітності.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У віці 79 років помер знаменитий британський актор, відомий за фільмами "Титанік" і "Володар перснів"

Британський актор Бернард Гілл помер у 79 років у колі родини - він зіграв у фільмах Титанік та Володар перснів - фільмографія знаменитості

Поділилися зворушливими привітаннями та показали родинні фото: як зірки відсвяткували Великдень-2024

Як українські знаменитості відсвяткували Великдень-2024 - Лілія Ребрик, Ольга Сумська, Злата Огнєвіч та інші показали фото

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися у символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску