Лайм

Дружина Віктора Павліка показала фото з виписки з пологового: Ведмедики підкорили всіх

На свято пара запросила аніматорів

55-річний співак Віктор Павлік та його 27-річна дружина Катерина Репяхова стали батьками 15 червня, і вже за три дні молода мама з новонародженим виписалися з пологового. Пара вирішила зробити це таємно, але тепер готова ділитися пам'ятними фотографіями.

На сторінці Репяхової з'явилися знімки, зроблені в холі приватної клініки. Привітати сім'ю з поповненням прийшла мама та близькі подруги Каті. На свято також запросили аніматорів у костюмах ведмедиків Тедді, які, за словами дружини артиста, підкорили всіх.

Фото: instagram.com/repyahovakate

"Дякую сім'ї, моїм подружкам Ганні та Катюші, що були поруч в момент виписки. Дякую всім друзям та рідним за квіти, подарунки та добрі слова. Дякую вам моя Інста-сім'я, моя улюблена аудиторія, за кожне повідомлення", - написала Репяхова у пості.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Перша спільна дитина пари з'явився на світ в одному з приватних пологових будинків Києва. Павлік знаходився поруч з коханою та підтримував її під час переймів, але до пологового залу піти не наважився. У момент народження сина, якого батьки назвали Михайлом, співак знаходився в коридорі.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Фото: instagram.com/repyahovakate

Фото: instagram.com/repyahovakate

  • Наступного дня після пологів Репяхова опинилася під крапельницею. Дружина співака опублікувала фотографію з голкою в руці та написала, що їй стало гірше. Пізніше дівчина пояснила, що з нею сталося.
  • Читайте також на theLime, що Віктор Павлік подарував молодій дружині за народження сина. Подарунок Катю дуже зворушив.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Просто його очікую: кохана "Да Вінчі" розповіла про життя після його загибелі

Аліна Михайлова розповіла, як живе без коханого Дмитра Козюбайла ("Да Вінчі"), який загинув на фронті у березні 2023 року

Процедура продовжується: Тімур Мірошниченко розповів, на якому етапі друге усиновлення

Популярний український телеведучий Тімур Мірошниченко підтвердив, що зовсім скоро їхня родина побільшає – вони усиновлять ще одну дитину

20 років як тебе немає: Олександр Пономарьов у роковини смерті мами показав її фото

Відомий український співак Олександр Пономарьов показав у мережі рідкісне фото зі своєю молодою мамою, яка померла 20 років тому