Лайм

Віктор Павлік знову став татом - молода дружина артиста народила первістка

Хлопчика назвали Михайлом. Для артиста він став уже третім сином

Український співак і музикант Віктор Павлік знову став татом. В ніч на 15 червня молода дружина артиста та його концертний директор Катерина Репяхова народила хлопчика, якого назвали Михайлом.

"15 червня 2021 року. В 02:40, Михасик Павлік. 53 см, 3400", - написав в Instagram співак і доклав до посту фото з дружиною та сином.

Фото: Instagram / @viktorpavlik

Для Катерини Репяхової Михайло став первістком, а от для 55-річного Віктора Павліка - вже четвертою дитиною. Від попередніх шлюбів у артиста також є син і дочка, ще один син музиканта помер від онкології влітку минулого року.

Про майбутні пологи Репяхова розповіла підписникам в Instagram ще вдень 14 червня. У дівчини відійшли води і незабаром артист привіз її в один з київських пологових будинків. У "сторіз" дружина музиканта публікувала фото та відео з палати, показувала серцебиття малюка на КТГ.

Фото: Instagram / @repyahovakate

Раніше Репяхова також розповіла фоловерам про повну готовність родини до народження сина: пара облаштувала кімнату всіма необхідними меблями для малюка, придбала коляску та перший одяг.

Катерина Репяхова та Віктор Павлік Фото: Instagram / @repyahovakate

Ім'я Михайло Катерина та Віктор Павлік обрали задовго до народження сина. Більш того, батьки вирішили, що назвуть дитину Міша незалежно від статі: "Хоч хлопчик, хоч дівчинка, буде Міша. Михайло або Мішель", - говорила Репяхова.

  • Раніше Віктор Павлик присвятив ще не народженому синові нову пісню "Татова колискова" і зняв мультяшний кліп. Для релізу артист обрав особливу дату - 1 червня, коли весь світ святкував День захисту дітей.
  • Катерина Репяхова та Віктор Павлік одружилися в травні 2020 року та розповіли про це публічно лише за два тижні. На той момент для 54-річного артиста цей шлюб став четвертим, а от 25-річна Репяхов під вінець пішла вперше.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Захоплююсь українками: новий "Холостяк" Терен розповів, яку дівчину шукатиме на проекті

Герой 13 сезону шоу "Холостяк" Олександр "Терен" Будько прокоментував свою участь у проекті та розповів, яку дівчину шукатиме

Зірка шоу "МастерШеф" Влад Міцкевич потрапив у ДТП: у якому стані кулінар

Влад Міцкевич потрапив в аварію. Чоловік отримав численні травми

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава