Лайм

Чоловік помер на 20 хвилин через помилку медсестри і запам'ятав побачене на все життя: ось його історія

Після події у місцевій клініці американець переглянув своє ставлення до смерті

Американець Скотт Драммонд насолоджувався прогулянкою на природі. Його оточували високі дерева та густі польові квіти - ну просто райський куточок. Чоловік милувався цією красою, але раптом прокинувся у палаті. Так він дізнався, що останні 20 хвилин провів у комі через помилку медсестри, а медики взагалі вважали його померлим.

Сьогодні Скотту 68. З моменту інциденту в місцевій клініці минуло 40 років, але за весь цей час він жодного разу не злився на медсестру і згадує про те, що трапилося з посмішкою. Адже чоловік впевнений, що завдяки лікарській помилці побував у кращому місці на Землі. Можливо, навіть у Всесвіті, пише LADBible.

Скотт Драммонд Фото: LADBible

У віці 28 років американцеві знадобилася операція на великому пальці руки. Здавалося, нічого важкого, але з самого її початку щось пішло не за планом. Медсестра вводила чоловікові лідокаїн, який мав подіяти як місцевий наркоз і знеболити ділянку руки, але допустила помилку: джгут, накладений нижче передпліччя, виявився недостатньо тугим і препарат рушив просто до серця.

"Медсестра ввела препарат, і все було добре. Але рапотом вона перелякана кулею вилітає з кабінету, і я зрозумів, що щось пішло не так", - згадав Скотт.

До пацієнта тут же підбігли медики, але до цього часу він вже був десь далеко від палати та операційного столу. "Я зрозумів, що опинився в якомусь дивному місці. Відчував, що болить рука, - продовжив американець. - Навколо мене були високі дерева, красиві польові квіти. А я дуже люблю садівництво та рослини, тому, напевно, виявився там не дарма".

Незабаром, за словами Скотта, в цьому красивому місці він зустрів людину. "Мені сказали, щоб я не озирався назад. Щоб просто йшов і розмовляв з людиною, у якого були дуже великі руки. Я простягнув йому свою, і як тільки ми взялися за руки, вся моя біль кудись зникла, - знизав плечима Скотт . - Звучить дивно, але так і було. Далі незнайомець розтиснув долоню і сказав, що я не можу залишатися тут, що мене чекають справи на Землі".

Прокинувшись, Скотт дізнався, що останні 20 хвилин його вважали мертвим. Сьогодні чоловік зізнається, що ця подія перевернула його життя з ніг на голову. "Я прийшов до тями і побачив на грудях бірку, де було сказано, що я помер 20 хвилин назад. Але я живий, і я побував найпрекраснішому місці на Землі. Може, померти - це не так вже й страшно?"

  • Читайте також на theLime, як хлопцеві з панічними атаками видалили частину мозку, і тепер його турбує тільки одне - він забув, що таке страх.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil виступили на репетиції перед "Євробаченням-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели другу репетицію в рамках підготовки до Євробачення-2024 - відео виступу артисток

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024