Лайм

Як укласти довге волосся без фена: лайфхак із TikTok нагадає шкільні уроки фізики

Спосіб відніме лише пару секунд

Як прославитися у TikTok? Діліться з людьми корисними Лайфхак. Винахідлива мешканка Нью-Йорка з ніком Snconroy розповіла фоловерам у соцмережі, як укладає довге волосся без фена та плойки, і ця маленька хитрість нагадає вам шкільний урок фізики.

Вся справа в тому, що дівчина не з чуток знає, як важко привести до ладу довгі локони. Особливо після миття голови. Найчастіше дівчатам доводиться укладати волосся за допомогою гребінця, фену або плойки. Але, як виявилося, врятувати вас може лист звичайного паперу.

Фото: TikTok / @snconroy

"Зараз я покажу вам, як позбавитися від об'єму наелектризованого волосся", - зазначила вона.

Спочатку дівчина розчісує сухе волосся, яке електризуються та стає надто пухнастими. Далі бере звичайний аркуш паперу і швидким рухом протирає волосся, зібране у хвіст. І... вуаля! Локони відразу ж стають гладкими і більше не липнуть одне до одного чи до одягу.

Фото: TikTok / @snconroy

Лайфхак виявився вельми корисним, і доволі швидко зібрав понад 2 млн переглядів. Тисячі користувачів подякували дівчині за корисну пораду, при цьому далеко не всі розуміють, як саме працює цей фокус.




Насправді ж у лайфхаці немає ніякої магії, все доволі просто: папір знімає статичну електрику, яка виникає через тертя волосся об гребінець. За словами тіктокерки, особливо корисним буде антистатичний папір, призначений для догляду за одягом.

  • Раніше мешканка США провела дотепний експеримент зі своїми колегами та розповіла про його підсумки у TikTok. Спробуйте зрозуміти, що не так з дівчиною на фото. Якщо у вас немає відповіді на це питання, тоді вам теж час у відпустку.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності