Лайм

Джилл Байден з'явилася на обкладинці Vogue і знялася у милій фотосесії з чоловіком

Перша леді продовжила традицію журналу після 4-річної паузи Меланії Трамп

Джилл Байден стала головною героїнею серпневого номера Vogue USA. Перша леді США з'явилася на обкладинці у квітковій сукні Oscar de la Renta і знялася у зворушливій фотосесії Енні Лейбовіц разом із чоловіком Джо Байденом.

Фото: Annie Leibovitz, Vogue

В інтерв'ю 70-річна Байден зізналася, що не зважаючи на гучну посаду і пильну увагу преси, вона не працює зі стилістом і одягається на свій розсуд. Хоча жінка купує дорогий одяг дизайнерських брендів, вона не боїться повторювати образи і носить речі багато разів протягом декількох років.

Фото: Annie Leibovitz, Vogue

Фото: Annie Leibovitz, Vogue

Фото: Annie Leibovitz, Vogue

За останні кілька десятиліть поява перших леді у Vogue стала американською видавничою традицією. Винятком стала Меланія Трамп: за 4 роки правління Дональда Трампа колишня модель так і не з'явилася на обкладинці модного глянцю. Достеменно невідомо, чим викликане таке рішення, але у 2020 році головний редактор Анна Вінтур висловлювала свої думки про Дональда Трампа в редакційній колонці. Вона написала про "нечесність" і "шокуючу відсутність співчуття" у 45-го президента США. Також у 2019 році в інтерв'ю Вінтур не стала відповідати на питання про стиль Меланії Трамп, і змінила тему на публічний образ Мішель Обами. Дружина Барака Обами дійсно стала фаворитом Vogue: за 8 років в Білому домі вона позувала для обкладинки тричі.

  • Джилл і Джо Байден одружені 44 роки, і історія їхнього кохання могла б стати сценарієм слізливої драми. Сім'я пережила багато трагічних епізодів, про які не соромиться говорити публічно.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Телеведуча Іванна Онуфрійчук розсекретила незвичайне ім’я свого новонародженого сина

Телеведуча Іванна Онуфрійчук розсекретила ім'я свого новонародженого сина. Знаменитість назвала хлопчика Адамом

Алла Кудлай зізналася, де перебувають її рідні під час війни

Українська співачка Алла Кудлай розповіла про рідних людей, які під час війни живуть за кордоном. Артистка також поділилася талантами невістки та онуків

Народила у 39 і знялася для Playboy: де зараз акторка Вікторія Варлей, яка була учасницею "Холостяка"

Вікторія Варлей вийшла заміж за росіянина та живе у Маямі - акторка народила дитину в 39 років - що відомо про її життя