Лайм

Пірс Броснан розповів, кого з акторів бачить у головній ролі нової "бондіани"

"Не час помирати" стане останнім фільмом про Джеймса Бонда з Деніелом Крейгом

Вже у вересні на екрани кінотеатрів вийде 25-й фільм про спецагента Джеймса Бонда "Не час помирати". Роль традиційно прудкого, сміливого, влучного, сильного, невразливого, чарівного, хитрого, мудрого та сексуального "007" в ньому знову зіграв Деніел Крейг. Але актор в цій ролі не вічний, і шанувальники "бондіани" вже гадають, хто б міг прийти йому на зміну.

Як пише People, думкою з цього приводу поділився Пірс Броснан - виконавець ролі агента "007" в періоді з 1995 по 2002 роки та попередник Крейга в черзі Бондів. Актор зазначив, що "гадки не має", хто замінить його колегу у франшизі, але згадав ще двох, які здаються йому ідеальними кандидатами.

Пірс Броснан Фото: Instagram / @piercebrosnanofficial

"На думку спадає Ідріс Ельба, - відповів Броснан. - Ідріс показує таку гру і таку міць голосу. Він був би чудовим. Ще є Том Харді. Том дійсно може трощити меблі і бути просто хлопчиком-м'ячиком. Обидва вони можуть".

Том Харді та Ідріс Ельба Фото: Instagram

Не менш "чудовим" у ролі "007" Броснан назвав і Крейга. "Він може йти з високо піднятою головою, - додав актор. - Він залишив навічний слід у франшизі".

Давайте-но згадаємо трейлер "Не час помирати".

Раніше оригінальний пістолет Шона Коннері з "Джеймса Бонда" виставили на аукціоні за сотні тисяч доларів. Неактивний Walther PP з'явився у першому фільмі бондіани "Доктор Ноу" в 1962 році.

З амие цікаві історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита