Лайм

Прихильників королівської сім'ї здивувало вбрання принца Джорджа на футбольному матчі Англія - Німеччина

Старший син принца Вільяма і Кейт вболівав за збірну Англії у строгому костюмі

Родина принца Вільяма виявилася серед радісних прихильників збірної Англії на стадіоні "Уемблі", де проходив матч EURO 2020 з командою Німеччини. Крім переможного рахунку 2:0, який зарезервував англійцям зустріч зі збірною України у чвертьфіналі, користувачі соцмереж активно обговорюють вбрання 7-річного сина принца Вільяма і Кейт Міддлтон.

Фото: https://twitter.com/KensingtonRoyal

Принц Джордж з'явився у Королівській ложі "Уемблі" в чорному костюмі і краватці. Хоча багатьох розчулив його щирий інтерес до гри, в коментарях розгорілася суперечка про те, чи не перегинає королівська родину палицю в суворості дитячого дрес-коду.

Фото: Getty Images

"Чому ви змушуєте маленького хлопчика носити краватку на футбольний матч? Це 2021, а не 1921 рік!" "Принцу Джорджу варто було б дозволити одягнути футболку збірної Англії, а не міні-піджак і краватку для дорослих!" "Засуньте дитину у футболку Англії! Жодна семирічна дитина не має носити костюм, незалежно від того, чи стане вона майбутнім королем".

Знайшлися у костюма Джорджа і захисники, які в усьому підтримують королівський протокол.

"Деяким дітям дуже подобається вбиратися для особливих випадків, він представляє свою країну. Я думаю, що він виглядав гідно і стильно". "Джордж одягнений у костюм, тому що це офіційний захід із дрес-кодом". "Думаю, принц Джордж приніс нам сьогодні удачу. Відтепер він нам знадобиться на матчах збірної Англії на "Уемблі". Він виглядав дуже чепурним молодим чоловіком, і це заслуга його батьків, королівської родини і Великобританії".

Нагадаємо, що матч Україна - Англія відбудеться 3 липня на Олімпійському стадіоні у Римі. Команди змагатимуться за вихід у півфінал чемпіонату EURO 2020.

  • Раніше Кейт Міддлтон і принц Вільям поділилися милим сімейним відео з дітьми на честь 10-річчя шлюбу. Королівська пара показала, як проходять їхні сімейні прогулянки.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр