Лайм

Принци Вільям і Гаррі відкрили статую принцеси Діани в день її народження: фото

Це перший офіційний пам'ятник покійній принцесі

У саду Кенсингтонського палацу в Лондоні з'явилася перша офіційна статуя принцеси Діани. На огляд громадськості її відкрили принци Вільям та Гаррі, які також опублікували спільну заяву.

Фото: Getty Images

"Сьогодні, коли нашій матері виповнилося б 60 років, ми згадуємо її любов, силу і характер - якості, які зробили її силою добра в усьому світі, змінивши на краще незліченну кількість життів. Кожен день ми хочемо, щоб вона все ще була з нами, і ми сподіваємося, що ця статуя назавжди залишиться символом її життя та спадку", - йдеться в Instagram герцога і герцогині Кембриджських.

Статуя стоїть в оновленому Затонулому саду - улюбленому куточку Діани. Вона зображує покійну принцесу, яка обіймає за плечі хлопчика і дівчинку.

Фото: https://www.instagram.com/dukeandduchessofcambridge/

Брати подякували скульпторам Єну Ренку-Бродлі і Піпу Моррісону за їхню визначну роботу, а також всім людям, які зберігають пам'ять про їхню матір. Ренк-Бродлі створив створив безліч відомих робіт і кілька дизайнів для британського карбування.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil