Лайм

Ембер Герд таємно стала мамою і показала фото з дочкою Уною

Актриса насолоджується материнством вже три місяці

Ембер Герд стала мамою дівчинки на ім'я Уна Пейдж і показала ніжне фото з дитиною в Instagram. Дочка з'явилася у актриси завдяки сурогатній матері, і вона є її єдиним опікуном.

Фото: https://www.instagram.com/amberheard/

"Я дуже рада поділитися з вами цією новиною, - написала 35-річна зірка "Аквамена". - Частина мене хоче відстоювати, що моє особисте життя нікого не стосується. Я також розумію, що характер моєї роботи змушує мене взяти це під контроль. Моя дочка народилася 8 квітня 2021 року. Її звуть Уна Пейдж Герд. Вона початок решти мого життя".

Джерело повідомило виданню Page Six, що Герд звернулася до сурогатної матері через проблеми з фертильністю. "Вона завжди знала, що хоче бути мамою, і її найбільше бажання збулося. Вона дуже вдячна чудовій жінці, яка допомогла Уні увійти в її життя", - сказав він.

Також актриса, чия гучна судова битва з колишнім чоловіком Джонні Деппом у 2020 році регулярно з'являлася в заголовках, поділилася своїми поглядами на сучасну родину.

"Чотири роки тому я вирішила, що хочу мати дитину. Я хотіла зробити це на своїх умовах. Тепер я розумію, наскільки радикально для нас, жінок, думати про цю важливу частину нашої долі таким чином. Я сподіваюся, що ми підійшли до того моменту, коли відмова від обручки заради дитячого ліжечка стала нормою", - написала вона.

Зараз Герд перебуває у стосунках із художницею-декораторкою Б'янкою Бутті, з якою зустрічається з січня 2020 року. Рішення завести дитину вона прийняла самостійно, і дуже пишається, що є єдиним законним опікуном Уни.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита