Лайм

Фронтмен Black Eyed Peas приїхав до Києва і закохався в мурал на Подолі: фото

Музиканта вразив Козак на вулиці Спаській

Американський репер, продюсер і фронтмен гурту Black Eyed Peas will.i.am (Вільям Адамс) приїхав до Києва і прогулявся ранковим Подолом. На вулиці Спаській музикант побачив на одному з будинків мурал, який привів його в повний захват.

"Я йду по вулиці в Києвї, в Україні. Дивлюся на будівлю, і що я бачу? Малюнок Нунка! Це Нунка, брат! Це до біса красиво!" - вигукує захоплений will.i.am в Instagram-історіях.

Мурал, який так вразив Адамса, у 2015 році створив бразильський стріт-артер Франциско Родріго да Сільва, відомий під псевдонімом Нунка. На ньому зображений козак, лице якого розписують руки представників корінних народів Бразилії.

Цікаво, що розпис пам'ятника архітектури на Спаській 6А зустрів свого часу чимало супротивників. Щоб перешкодити художнику працювати, активісти викликали поліцію і зверталися до Подільської райадміністрації. Зам'яти скандал вдалося, коли керівники проекту Art United Us надали всі необхідні документи, включаючи дозвіл мешканців будинку.

Фото: Wikipedia

Нунка вважається одним із найвідоміших вуличних художників свого покоління. Його роботи з'являлися у Гонконгу, Пекіні, Маямі, Лос Анджелесі, Мілані, Франкфурті, Лісабоні та інших містах світу. У своїй творчості він намагається поєднувати сучасну міську культуру з давнім минулим Бразилії.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Хто такі Bambie Thug, які здивували "Євробачення" своїм готичним виступом

Що відомо про представника Ірландії на конкурсі "Євробачення-2024" Bambie Thug

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

У день фіналу "Євробачення-2024" шанси України на перемогу впали: новий прогноз букмекерів

За кілька годин до старту фіналу "Євробачення 2024" букмекери оновили свої прогнози на переможця - яке місце віддають Україні