Лайм

Зірка "Дизель Шоу" оновила своє старе татуювання, і вийшов цілий витвір мистецтва: фото

Тепер це не просто ромашки, а ціла квіткова клумба

Учасниця гумористичного проекту "Дизель Шоу" Яна Глущенко вирішила освіжити своє кольорове татуювання на руці, яке втратило яскравість. Акторка знайшла тату-майстра, і після її роботи ромашки не тільки придбали насичений колір, а й обзавелися сусідами-квітами.

Фото "до" та "після" артистка показала в своєму Instagram. Гумористка розповіла, що автором нового творіння на її тілі є дівчина на ім'я Дарина, яка приїхала до знаменитості з Дніпра.

Фото: instagram.com/yamo4ka

"Працювали ми 3 години - це було дуже боляче, так як вона робить тату без будь-якої анестезії, щоб фарба краще лягала і малюнок не плив. Загалом, планувала лише освіжити старий малюнок, а в результаті набила на руці цілий витвір мистецтва. Як каже мій чоловік, ти не оновила ромашки, ти зробила собі сад з квітів. І, знаєте, мені цей сад дуже подобається!", - поділилася зірка.

Глущенко поцікавилася у дописувачів, чи подобається їм її нове тату, і думки розділилися: "Красиво! Але як ніби не рука, а чайник або шматок тканини. Жіноче тіло красиво без татуювань", "Божественна робота", "Тату - вогонь", "Ромашки виглядали б ніжніше, жіночніше. Такі кольори обмежують колірну гамму літнього одягу".

Фото: instagram.com/yamo4ka

  • Раніше акорки "Дизель Шоу" показали свої образи з випускного. Як виглядали Яна Глущенко, Маруся Грицук, Юлія Мотрук і Вікторія Булітко на останніх святах дитинства.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації