Лайм

Валерій Меладзе після секс-скандалу з братом назвав Олю Полякову "фріком" - співачка дала різку відповідь

Співачка вважає, що артист принизив її

Валерій Меладзе в інтерв'ю Ксенії Собчак прокоментував секс-скандал, який розгорівся навколо його брата-продюсера. Костянтина Меладзе в харрасменті звинувачувала Ані Лорак, а потім й Оля Полякова . На адресу останньої російський співак висловився в образливій формі.

"Я пам'ятаю її. Вона шокувала мене. По-перше, це фрік, а не виконавець. Я пам'ятаю, що Оля Полякова запам'яталася мені тим, що вона ходила в купальнику у громадських місцях і з короною на голові, як Сергій Звєрєв, - заявив Меладзе у свіжому випуску "Обережно: Собчак".

Що стосується звинувачень артисток, то співак вважає, що це "тупе тиражування того, що вже десь прокатило". "Але навіщо зараз вже піаритися на моєму братові? Я думаю, що до будь-якої з цих дівчат приставала величезна кількість чоловіків, але хіба це комусь цікаво?".

Оля Полякова не стала ігнорувати слова Валерія Меладзе і записала велике відеозвернення в Instagram. За словами співачки, він так і не відповів на запитання журналістки по суті, а замість того, щоб визнати помилки молодості брата і вибачитися перейшов на особистості і принизив її.

"Вам нема чого відповісти на пряме запитання про харрасмент, і ви, замість того, щоб сказати типу "Ну, був час такий, молоді були, гарячі...", можливо, вибачитися, ви починаєте ображати жінку в її щирому бажанні підтримати іншу жінку", - говорить Полякова.

Потім вона поставила кілька незручних запитань, і один з них стосувався анексії Криму. Співачка впевнена, що зараз вона відповіді не отримає, але переконана, що виконавця ще запитають про це на фестивалі Atlas Weekend в Києві, де він виступить 8 липня.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Оля Полякова (@polyakovamusic)


  • Співак Melovin в ході свого виступу на Atlas Weekend 5 липня здійснив камінг-аут. Представник України на "Євробаченні-2018" заявив про свою бісексуальність, поцілувавши на сцені модель Марго Верховцеву, а після цього - хлопця з групи підтанцьовки.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ