Лайм

Джамала з чоловіком та дітьми вперше прикрасили обкладинку глянцю - як виглядає щаслива сім'я

Та розповіла про плани народити третю дитину

Джамала стала героїнею нового літнього номера журналу Viva! Співачка з'явилася на обкладинці в оточенні чоловіка та двох синів, і це перша поява сім'ї в глянці у повному складі.

"Вперше на обкладинці з усіма моїми хлопцями", - написала артистка в Instagram, супроводивши публікацію знімками з журналом в руках та коротким бекстейджем зі зйомок. У кадрі Джа, Бекір, 3-річний Емір-Рахман та однорічний Селім-Гірай позують у світлих нарядах (гортайте галерею).


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Jamala (@jamalajaaa)

У бесіді з виданням Джамала розповіла про стосунки з чоловіком та про плани стати багатодітною матір'ю. "Не виключаю третього заходу на материнство, але поки я дуже втомилася і хочу реалізувати свої амбіції. А їх у мене багато", - поділилася зірка.

У стосунках з чоловіком співачка намагається зберігати баланс і робити так, щоб Бекір "відчував себе вище, голосніше, важливіше". "Може, жінки зі мною не погодяться, але це моє бачення", - зазначила артистка.

Джамала і Бекір одружилися 26 квітня 2017 року. Весілля відбулося в Ісламському культурному центрі міста Києва у вузькому колі родичів і друзів. 27 березня 2018 року у пари народився їхній первісток, син Емір-Рахман, а 19 червня 2020-го подружжя стало батьками ще одного хлопчика, якому також дали кримськотатарське ім'я Селім-Гірай.

Фото: Viva!

  • Нещодавно сім'я відсвяткувала перший день народження молодшого сина. На честь свята Джамала поділилася з дописувачами теплими кадрами з сімейного архіву.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування