Лайм

Джамала поділилася теплими сімейними фото на честь першого дня народження молодшого сина

Сьогодні Селім-Гіраєві виповнюється 1 рік

19 червня в сім'ї Джамали свято - рівно рік тому на світ з'явився другий син Селім-Гірай. На честь першого дня народження хлопчика зіркова мама поділилася з дописувачами теплими кадрами з сімейного архіву.

Співачка опублікувала в Instagram серію фотографій, на яких зображена вся її сім'я: чоловік Бекір Сулейманов, 3-річний Емір-Рахман та однорічний іменинник. "Я не знаю, як ми без тебе жили. Будь завжди! Любимо!", - підписала знімки виконавиця.

Джамала з чоловіком та синами Фото: instagram.com/jamalajaaa

Фотографії, просочені радістю та щастям, відразу знайшли відгук у серцях шанувальників артистки. "Незрівнянна серія фото. Як малюки схоже на вас", "Чудова сім'я", "Які ж ви чудові! Будьте завжди один в одного!", - пишуть фоловери у коментарях під постом.

Емір-Рахман та Селім-Гірай Фото: instagram.com/jamalajaaa

Нагадаємо, Джамала та Бекір одружилися 26 квітня 2017 року. Весілля відбулося в Ісламському культурному центрі міста Києва у вузькому колі родичів та друзів. 27 березня 2018 року у пари народився їхній первісток, син Емір-Рахман, а 19 червня 2020-го подружжя стали батьками ще одного хлопчика, якому також дали кримськотатарське ім'я Селім-Гірай.

Молодший син співачки Селім-Гірай Фото: instagram.com/jamalajaaa

Діти Джамали Фото: instagram.com/jamalajaaa

Сім'я Джамали Фото: instagram.com/jamalajaaa

Сини Джамали та Бекіра Фото: instagram.com/jamalajaaa

  • Раніше співачка розповіла, як хейтери доводили її до сліз після других пологів. Джамала зіткнулася з буллінгом через вагу.
  • Дивіться також на theLime зворушливий кліп Джамали на пісню "Вірю в тебе" з нового альбому "МИ", в якому співачка показала принади батьківства. Героями ролика стали батьки та діти, серед яких також з'являється чоловік артистки Бекір та їхні сини - Емір-Рахман та Селім-Гірай.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil