Лайм

Зірка "Месників" Скарлетт Йоханссон чекає на другу дитину

Свою вагітність акторка тримає в секреті

Акторка Скарлетт Йоханссон та комік Колін Джост готуються стати батьками. Для 36-річної зірки "Месників" майбутня дитина стане другою, а для її 39-річного чоловіка - первістком.

Про вагітність акторки стало відомо завдяки джерелам видання Page Six. За їх словами, поповнення в зірковій сім'ї трапиться вже зовсім скоро. "Скарлетт вже скоро має народити. І я знаю, що вони з Коліном дуже раді", - сказав інсайдер. Сама пара новину поки не коментує.

Фото: Getty Images

Інше джерело додало, що Скарлетт ретельно приховує свою вагітність, і про майбутнє поповнення знають тільки найближчі. Судячи з того, що останнім часом акторка уникає публічних заходів - вона дійсно намагається тримати радісну новину в секреті.

"Вона дала дуже мало інтерв'ю і майже не відвідує заходи на підтримку виходу "Чорної вдови", хоча це дуже важливий реліз Marvel, де вона є одночасно виконавцем головної ролі та виконавчим продюсером", - зазначив інсайдер.

Скарлетт Йоханссон та Колін Джост почали зустрічатися у 2017 році після зйомок акторки в гумористичному скетчі SNL, а одружилася пара восени 2020 року. Для коміка цей шлюб став першим, а ось акторка пішла під вінець вже втретє. Від другого чоловіка, французького журналіста Ромена Доріака, Йоханссон виховує 6-річну дочку Роуз.

  • Минулими вихідними співачка Гвен Стафані та кантрі-музикант Блейк Шелтон таємно зіграли весілля. Через два дні подружжя опублікували на своїх instagram-сторінках серію фотографій, зроблених на святі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Актор Михайло Кукуюк чесно відповів, що робитиме у разі отримання ще однієї повістки

Михайло Кукуюк не зміг долучитися до військової служби через проблеми зі здоров'ям - що робитиме актор, якщо отримає ще одну повістку

Ми чекали на тебе все життя: 37-річна Іванна Онуфрійчук вперше стала мамою

Іванна Онуфрійчук народила сина у 37 років - ведуча показала малюка та себе у пологовому будинку - що відомо про її особисте життя

У Львові попрощалися з актором Богданом Козаком, який помер на 84-му році життя: фото

Богдан Козак помер 28 травня на 84-му році життя - прощання з актором відбулося в його рідному театрі у Львові - фото