Лайм

Екс- "Холостяк" Добринін поділився відчуттями від першої зустрічі з сином: Ридав від щастя

І розсекретив ім'я первістка

Пара з 9 сезону шоу "Холостяк" Нікіта Добринін та Даша Квіткова звикають до нового статусу. 13 липня переможниця шоу народила герою сина, і цей день став для нього найщасливішим у житті.

Щасливий батько дав перше інтерв'ю після народження первістка, в якому поділився емоціями від першої зустрічі з малюком. "Я не можу передати словами ці відчуття! Писав в Інстаграмі і ще раз повторюся: це найщасливіший день у моєму житті. Коли побачив сина вперше, я не те, що плакав, я ридав від щастя. Це чудо!", - розповів він каналу СТБ.

Фото: instagram.com/nikitadobrynin

В Instagram Нікіта зізнався, що вони з Дашею дали синові ім'я Лев. "Ти наша сила, наше серце і щастя кожного дня. Особливо нова сила любові", - звернувся він до новонародженого малюка.

"Дякую, що вибрав нас, Лев. Наш найкращий син", - написала Квіткова під милою фотографією з сином. Шанувальники пари почали розглядати обличчя хлопчика і в один голос писати, що малюк - копія тата.

Фото: instagram.com/kvittkova

  • Нікіта і Даша поділилися з дописувачами подробицями пологів. Герой "Холостяка-9" підтримував дружину протягом усього періоду, і навіть знімав з нею TikTok.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Прагнемо побути вдвох: Ребрик розповіла про стосунки з чоловіком після народження третьої дитини

Лілія Ребрик розповіла про стосунки зі своїм чоловіком Андрієм Диким - ведуча поділилася подробицями

Захур прокоментував фото Камалії з синцями, які нещодавно сколихнули мережу

Колишній чоловік Камалії Мохаммед Захур відреагував на фотографії співачки з синцями, які минулого місяця розлетілися мережею

Вперше в Україні: Терен прокоментував рішення оголосити його ім'я до старту "Холостяка"

Олександр Терен висловився про Холостяк-13 - чому ветеран погодився на участь, чи не сумнівається у щирості майбутніх учасниць