Лайм

Нікіта Добринін та Даша Квіткова між переймами знімали ТікТок, і це найпозитивніша сімейка: відео

Подружжя влаштували танці прямо у пологовій палаті

Нікіта Добринін та Даша Квіткова стали батьками 13 липня, і вже наступного дня поділилися з дописувачами подробицями пологів. Герой "Холостяка-9" підтримував дружину протягом усього періоду, і навіть записав з нею ТікТок.

Короткий ролик ведучий запостив і в Instagram. На кадрах парочка блогерів танцює в палаті приватного столичного пологового будинку, а вже через кілька годин зустрінеться з їх довгоочікуваним первістком. "А через 5 годин після нашого танцю народився наш красень", - написав Микита.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від НИКИТА ДОБРИНІН (@nikitadobrynin)


Даша розповіла , що родова діяльність почалася ввечері 12 числа, і вона нітрохи не хвилювалася. Перед поїздкою до пологового вона навіть встигла привести себе в порядок: прийняти душ, укласти волосся та зробити легкий макіяж.

За словами 23-річної дівчини, перейми були болючі, але вона намагалася зберігати позитивний настрій. Коли біль ненадовго відступала, подружжя знімали для дописувачів короткі ролики. Шанувальники Нікіти і Даші захоплюються парою і називають "найбільш позитивною сімейкою".

Фото: instagram.com/kvittkova

Дружина Добриніна зізнається, що пізніше їй зробили епідуральну анестезію, тому що вона більше не могла терпіти. Зустріч з сином сталася о 9:51, і в цей момент Квіткова забула про той неймовірний болю, який вона відчувала.

Фото: instagram.com/kvittkova

  • 9 липня Даша Квіткова відсвяткувала 23-річчя. Нікіта Добринін опублікував в своєму блозі серію милих фотографій з вагітною дружиною, написавши ніжні слова на адресу іменинниці.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як українські зірки відреагували на перемогу Усика над Ф’юрі

Олександр Усик поборов Тайсона Ф'юрі. Українські зірки емоційно відреагували на історичну перемогу

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі: дружина Олександра Усика зворушливо привітала коханого з перемогою

Український боксер Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі та став чемпіоном світу. Дружина спортсмена Катерина Усик емоційно привітала коханого

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір