Лайм

Нікіта Добринін показав милі фото з вагітною дружиною в день її народження

Подружжя ось-ось стануть батьками

9 липня свій день народження відзначає переможниця шоу "Холостяк-9" Даша Квіткова. З самого ранку дівчина отримує привітання від рідних, друзів та дописувачів в Instagram, але найзворушливішим було від коханого чоловіка.

Нікіта Добринін опублікував у своєму блозі серію милих фотографій з вагітною дружиною, написавши ніжні слова на адресу іменинниці. "Дико кайфую від того, яка ти чарівна, різна, мудра і ніжна. Та, яку шукав і мрію берегти тебе все своє життя. Хочу щоб цей твій день народження був особливим", - написав він.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від НИКИТА ДОБРИНІН (@nikitadobrynin)


"Моя мала, ти твориш наше щастя і диво нашої сім'ї. Дякую тобі за тебе! І звичайно твоїм батькам!", - додав майбутній батько.

Нікіта Добринін та Даша Квіткова ось-ось стануть батьками. Для подружжя майбутній малюк стане первістком. До шлюбу з блогером ведучий був одружений, але дітей у сім'ї не було.

  • Раніше Нікіта Добринін розповів, чому розлучився зі своєю першою дружиною. Шлюб ведучого з дівчиною на ім'я Євгенія тривав 4 роки.
  • А Даша Квіткова здивувала незвичайним зізнанням в Instagram. Переможниця шоу "Холостяк" готується стати мамою, але вважає, що перше місце в її серці займатиме чоловік.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео