Лайм

Микола Тищенко розкрив секрет "Танців з зірками", і тепер до "1+1" є питання - канал з відповіддю не поспішає

За словами нардепа, між учасниками та каналом є "домовленості"

Нардеп від "Слуги народу" Микола Тищенко, один з учасників телевізійного проекту "Танці з зірками" 2018 року, дав інтерв'ю виданню "Бабель", в якому розповів, за яким принципом зірки покидають шоу. І якщо слова нардепа - правда, до системи голосування телеглядачів (та й до каналу "1+1" в цілому) безумовно є питання.

За словами Тищенка, в 2018 році канал "1+1" обіцяв йому певну кількість ефірів. На уточнююче питання журналістки, як це можливо, якщо на шоу нібито працює система смс-голосування, нардеп відповів наступне: "Ми ж чесно зараз говоримо. У каналу є зобов'язання, що зірка не піде раніше такого-то ефіру. Це все усні домовленості" .

Фото: Instagram / @nikolaytyshchenko

На шоу Тищенко танцював у парі з Анастасією Кумейко, більш відомою як dj Nana. Тоді ще не нардеп покинув шоу після четвертого ефіру.

Примітно, що про дивну систему голосування глядачі говорять щоразу, коли ефір покидає той чи інший успішний учасник шоу. Особливо дискусії вирують у фіналах. theLime звернувся з питанням до продюсера "Танців з зірками" Володимира Завадюка. На жаль, діалог не відбувся - редакцію попросили звернутися до прес-служби "1+1" з офіційним запитом.

  • Тим часом творці нового сезону "Танців з зірками" оголосили другого учасника. Ним стане учасник ТНМК Олег "Фагот" Михайлюта. Раніше про свою участь в шоу також повідомила співачка Джамала .

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр