Лайм

Джамала схудла на 12 кг за чотири місяці - співачка розповіла, як їй це вдалося

Терпінню зірки можна тільки позаздрити

Під час другої вагітності Джамала набрала близько 20 зайвих кг. Народивши дитину, співачка поставила собі за мету схуднути, і тепер може похвалитися чудовим результатом.

У програмі "Це розкіш" на Радіо НВ молода мама зізналася, що за чотири місяці вона скинула 12 кг. Джамала звернулася за допомогою до фахівця, який розробив їй спеціальну програму схуднення.

Джамала після схуднення Фото: instagram.com/jamalajaaa

"Я звернулася перш за все тому, що мені дуже хотілося вдягнути свої наряди, щоб вони виглядали на мені так само, як і до вагітності", - пояснює зірка.

За словами Джа, найскладнішим був перший місяць. Через два тижні співачка прийшла до дієтолога і виявилося, що вона скинула всього 800 г.

"Я була в шоці! Як? Я просто супер-відмінниця, я нічого не їла: ні печива, нічого солодкого, молочного, фруктів, ніяких фруктів взагалі! Бананів! Я дуже люблю банани. Жодного! І тільки 800 грам за перші дві тижні!, - згадує Джамала. - Мені здається, це був найважчий момент. Не кинути і не сказати: "Так, нічого не діє, все, поки, я буду їсти, як я їла". А потім, коли через два тижні і потім ще два тижні на вагах вже стало мінус два кіло - о, це вже цікавіше".

Джамала схудла на 12 кг Фото: instagram.com/jamalajaaa

Співачка також дала пораду всім, хто худне - не здаватися в перший місяць. "Тому що в перший місяць тіло твоє поводиться дуже жадібно до всіх грамів та кілограмів. Воно відчуває, що щось робиться не те, і воно намагається все утримати", - пояснює зірка.

Через чотири місяці правильного харчування, звички співачки змінилися. Джамала говорить, що вона може з'їсти гамбургер або вареники з картоплею, але їй вже це "не по кайфу".

Джамала після народження другого сина Фото: instagram.com/jamalajaaa

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування