Лайм

Фотограф зробив знімок лева, який стоїть над купою кісток, і він нагадує кадр з голлівудського фільму

Не кожному вдається зафіксувати такий момент

Британський фотограф дикої природи Саймон Нідхем робить приголомшливі портрети різних тварин. Нещодавно йому вдалося зробити унікальний знімок, який нагадує сцену з голлівудського фільму.

На фото, яке публікує Daily Mail, зображений лев, який гордо стоїть на вершині пагорба, засіяного кістками тварин. Він дивиться кудись у далечінь прямо на тлі сонця, що позаду нього сходить.

Фото: Simon Needham

Видання зазначає, що кадр був зроблений фотографом під час відвідин ним заповідника дикої природи GG Conservation Wildlife Reserve, розташованого на півдні від Йоганнесбурга, Південна Африка. Саймон стояв всього в 10 метрах від величного створення, коли фотографував його.

"Він постояв там всього хвилину або близько того, але мені пощастило зробити кілька кадрів, перш ніж він рушив далі, - розповів Саймон. - Це був дуже хвилюючий момент, про який, до поїздки туди тим ранком, я міг тільки мріяти".

  • Раніше у британському місті Ньюхейвен під час шторму бризки хвилі утворили лік Нептуна. "Обличчя" давньоримського бога морів та океанів вдалося сфотографувати фотографу BBC Джеффу Оверсу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Cтав надто сентиментальним: Козловський розповів про особисті зміни після народження сина

Віталій Козловський повідомив про повернення на службу та зізнався, що сумує за домом - співак розповів про маленького сина і дружину

Оперному співаку з України, який має громадянство РФ та підтримує війну, оголосили про підозру

Український оперний співак Василь Герелло підтримує війну в Україні, живе в Росії і має громадянство РФ - артисту оголосили про підозру

Мій Чернігів: Наталка Денисенко відреагувала на ракетний обстріл рідного міста

Українська акторка Наталка Денисенко, яка родом з Чернігова, розповіла, що у день ракетного удару 17 квітня у місті знаходився її син та батьки