Лайм

Колишній "Холостяк" Нікіта Добринін розповів про досвід партнерських пологів і розвінчав популярний міф

Під час народження сина ведучий був поруч із дружиною

13 липня герої 9 сезону шоу "Холостяк" Нікіта Добринін і Даша Квіткова стали батьками хлопчика на ім'я Лев. 33-річний ведучий весь час був із дружиною і поділився своїм досвідом партнерських пологів.

Добринін зізнався, що сам хотів бути присутнім на пологах, тому подолав страхи заради дружини та сина.

Фото: https://www.instagram.com/nikitadobrynin/

"Я з тих людей, яким краще дивитися в бік, коли у них беруть кров. Але зі страхами потрібно і важливо боротися. А що може бути краще, ніж долати їх заради коханої жінки і майбутньої дитини? - написав Нікіта в Instagram. - Також я зустрів думку, що після побаченого Даша втратить для мене свою привабливість. Ну камон, я ж не повинен приймати пологи, перебуваючи в їх епіцентрі. Моє завдання - стояти за її головою і надавати всіляку підтримку (а вона в цей момент необхідна, як ніколи). Я, наприклад, навіть не парився, що моя присутність відіб'ється на почуттях до Даші (хіба що в кращу сторону). Адже я люблю її, а стояти і чекати за дверима або гуляти з друзями в такий важливий момент - це не про мене".

Фото: https://www.instagram.com/nikitadobrynin/

Всім чоловікам, які сумніваються, чи варто йти на пологи разом із дружиною, Добринін порадив думати перш за все про психологічний комфорт породіллі.

"Я вважаю, що кожному чоловікові, який зацікавлений у народженні здорової, міцної дитини і комфорті свій коханої, варто хоча б спробувати такий досвід. Чим більше близького і рідного поруч у цей непростий момент, тим легше жінці морально, вона швидше розслабиться і швидше народить", - написав ведучий.

Добринін також заспокоїв жінок, які бояться втратити привабливість для чоловіка. "Любов, повага, безмірна вдячність, захоплення, гордість - ось ті почуття, які посилилися в мільйони разів після парних пологів. Якщо чоловіка відвернуло - гріш йому ціна", - написав він.

Перед пологами подружжя відвідувало спеціальні курси, де їм розповідали, чого чекати на пологах і в перші дні батьківства.

"Як виявилося, роль чоловіка у партнерських пологах не обмежується фізичною присутністю в пологовому залі і словесної підтримкою. За підготовчий період я навчився робити масаж, який допоміг Даші менш болісно пережити перейми, - розповів він. - Я був налаштований серйозно. Ми разом прийняли рішення завагітніти, тому разом повинні були зустріти нашого богатиря, ніяк інакше".

  • Раніше щасливий батько дав перше інтерв'ю після народження первістка, в якому поділився емоціями від першої зустрічі з сином Левом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У мережі пліткують про розлучення Дженніфер Лопес з Беном Аффлеком: співачка відреагувала

В мережі підозрюють, що Дженніфер Лопес та Бен Аффлек розлучаються - співачка зробила неоднозначну заяву

Електронна черга не діє: Анатолій Анатоліч розповів про невдалу спробу потрапити в ТЦК

Анатолій Анатоліч заявив, що електронні черги в ТЦК не працюють - шоумен поділився своїм досвідом та висновками

Артем Пивоваров відверто висловився про рідного батька, з яким намагався налагодити стосунки

Артем Пивоваров вперше прокоментував тему стосунків з батьком, який пішов із сім'ї - співак намагався налагодити спілкування з ним