Лайм

Турботлива слониха провела сліпу подругу до їжі - її добрий вчинок зворушив соцмережі

Миле відео оцінили тисячі людей

Слони - дуже емоційні, розумні та альтруїстичні створіння, які часто допомагають у біді як одне одному, так і іншим тваринам. Ще одним підтвердженням цьому стала поведінка слонихи Чани з природного парку Elephant Nature Park у Таїланді.

Засновниця парку Лек Чайлерт поділилася в Instagram відео, на якому Чана допомагає знайти ласощі своїй сліпій подрузі Плой Тонг. Вона йде до розсипаного корму задом наперед, а Тонг стежить за звуком кроків і слідує за нею.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Lek Chailert (@lek_chailert)

"Подивіться, як Чана веде до їжі Плой Тонг, свою няню, яка сліпа на обидва ока. Я кожен день відкриваю для себе прекрасні сторони слонів, особливо те, як вони беззастережно люблять і піклуються одне про одного. Це урок для всіх нас!" - написала Лек Чайлерт.

У коментарях Чайлерт розповіла, що раніше Тонг була їздовим слоном, і коли її врятували, у неї вже були проблеми з очима. Незважаючи на слабкий зір, вона змогла подбати про юну Чана. Коли Чана виросла, вона відповіла своїй літній няні відданою турботою.

"Людям є чого повчитися у тварин", - пишуть розчулені користувачі мережі. - "Чудова турбота, дружба і щедрість".

  • Гусь потрапив до лікарні, і відвідати його прийшла віддана подруга. Ветеринари розповіли, як їх здивувала любов диких птахів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування