Лайм

Жінка зібрала колекцію фаст-фуду, який не псується з часом - її відео стало хітом у TikTok

Деякі з продуктів пролежали в шафі два роки

Користувачці TikTok Еліф Кандемір показала колекцію фаст-фуду своєї мами-дієтолога і шокувала мільйони людей. Пончики, піца, гамбургери, чіпси, курячі нагетси та інші нездорові страви виглядають абсолютно свіжими, хоча деякі з них пролежали в шафі більше двох років.

"Це кухонна шафа моєї мами - повна продуктів, які ніколи не псуються! - написала дівчина. - Моя мама - дієтолог, що допомагає боротися з ожирінням. Ці перероблені продукти 80% жителів Великобританії споживають на регулярній основі. Все ще хочете такий гамбургер?"


Еліф розповіла, що її мама - психотерапевт і дієтолог - почала збирати фаст-фуд близько двох років тому. Вона демонструє продукти своїм пацієнтам, налаштованим відмовитися від нездорової їжі.

"Хоча це правда, що в помірних кількостях можна їсти все, 80% раціону людини не мало б складатися з таких продуктів, - каже Кандемір. - Ніяка їжа не є забороненою, моя мама просто намагається спонукати людей приймати більш правильні рішення щодо їжі і вести більш щасливий і здоровий спосіб життя".

Фахівці давно говорять про довговічність оброблених харчових продуктів, деякі з яких не гниють навіть через десятки років. Дослідження Serious Eats 2019 року показало, що найбільш імовірним фактором довголіття бургерів McDonald's є нестача вологи. Якщо більш соковиті бургери пліснявіють і розкладаються протягом декількох тижнів, котлета для гамбургерів McDonald's зневоднюється і засихає до початку гниття.

  • Раніше жінка показала їжу з McDonald's, яку зберігала 17 років. Зовнішній вигляд гамбургера і картоплі фрі викликав багато запитань.
  • Хлопець два тижні їв тільки в McDonald's, щоб зруйнувати популярний міф, і результат здивував його самого. За словами блогера, не варто відмовлятися від улюбленої їжі, але варто навчитися правильно її вживати.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності