Лайм

А пам'ятаєте, був такий Clubhouse? Соцмережа відкрила доступ для всіх користувачів

Раніше стати користувачем соцмережі можна було тільки на запрошення

У січні-лютому цього року нова соціальна мережа Clubhouse стала однією з найбільш обговорюваних тем в інтернеті. Багато в чому завдяки "інвайтам" - стати користувачем мережі можна було тільки на запрошення іншого користувача. Тепер же Clubhouse скасувала систему "інвайтів" та відкрила можливість реєстрації для всіх бажаючих з iOS та Android.

У своєму блозі творці соцмережі назвали "інвайти" важливою складовою історії Clubhouse. Реєстрація на запрошення нібито дозволила ресурсу рости рівномірно. "Ми завжди хотіли, щоб Clubhouse був відкритим, - також говориться в блозі. - Кожна людина на світі повинна мати доступ до змістовних розмов. А краще до кімнат, в яких ви зустрічаєтеся з людьми за межами вашого кола спілкування".

Фото: Clubhouse

Clubhouse - соцмережа для голосового спілкування. Вона дозволяє користувачам створювати тематичні "кімнати", в яких є спікери та слухачі, яких може бути кілька тисяч. Нещодавно у Clubhouse також з'явилася можливість надсилати текстові повідомлення.

Згідно з наведеною у блозі інформацією, щодня у соцмережі створюють близько півмільйона кімнат для спілкування. Точних цифер творці автори не наводять.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Міша Коллінз у Києві: відомий актор показав фото та зізнався в любові до України

Американський актор Міша Коллінз приїхав до України та показав фото на тлі знищеної російської техники, що виставлена у Києві

Jerry Heil вразила вишуканим образом на червоному хіднику у Каннах

Jerry Heil показала смілий образ на Каннському кінофестивалі - який вигляд мала співачка, яка була ціль її візиту

Навчає і підказує: Ірина Горова висловилася про стосунки Потапа з 16-річним сином

Ірина Горова назвала Потапа чудовим батьком та розповіла, що він має хороші стосунки із сином Андрієм