Лайм

Чоловік з Covid-19 прикинувся своєю дружиною, щоб потрапити на літак - брехню розкрили в повітрі

Після одужання йому доведеться відповідати перед законом

В Індонезії чоловік з позитивним ковід-тестом переодягнувся власною дружиною, щоб потрапити на внутрішній рейс. Обман викрила уважна стюардеса, і тепер хитрун буде відповідати перед законом, пише BBC.

Фото: Getty Images

Індонезієць взяв паспорт своєї дружини і її негативний результат тесту на Covid-19. У подорож він одягнув нікаб - мусульманський головний убір, що закриває обличчя і залишає лише вузький проріз для очей. Маскування не викликало підозри, але в середині польоту чоловік вирішив переодягнутися в звичайний одяг, в результаті чого стюардеса підняла тривогу.

Після приземлення літака брехуна затримала поліція. Його тест на ковід виявився позитивним, і тепер він дотримується карантин в очікуванні розгляду справи.

Тим часом Індонезія стала епіцентром поширення штаму "Дельта": кожного дня в країні реєструють майже 50 тисяч випадків зараження. Останніми тижнями лікарні переповнені пацієнтами, які страждають від нестачі кисню. Причиною кризи називають повільне впровадження вакцинації.

  • Знаменитий гітарист Ерік Клептон відмовився виступати на заходах, що вимагають підтвердження вакцинації від COVID-19. Такі правила безпеки він назвав дискримінацією аудиторії.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil