Лайм

Чоловіка тиждень переслідував ведмідь грізлі - його врятувало диво

Історія в дусі фільму "Легенда Г'ю Гласса" з Леонардо Ді Капріо закінчилася щасливо

На Алясці екстрені служби врятували чоловіка, який тиждень відбивався від ведмедя грізлі. Хижак тримав його в облозі і навіть відірвав двері в хатині, пише BBC.

Екіпаж вертольота берегової охорони США виконував місію з дослідження дикої природи, коли погодні умови змусили його відхилитися від курсу. Пролітаючи над рівниною, офіцери помітили сигнал про лихо.

Фото: United States Coast Guard

"У якийсь момент ведмідь потягнув його до річки, - сказав лейтенант Джаред Карбаджал, який врятував чоловіка. - У нього був пістолет, але майже закінчилися набої. Він сказав, що ведмідь повертався щоночі, і він не спав кілька днів".

На грудях у врятованого виявили великий синець, а нога його була пошкоджена і перев'язана. Пілоти помітили його, коли він вийшов із хатини з білим прапором.

Ім'я чоловіка не називають, але відомо, що йому вже за 60 років. Берегова охорона доставила його в лікарню, де його оглянули лікарі. На щастя, його травми не несли загрози життю.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Незалежна у найпрекраснішому сенсі: Дженніфер Еністон привітала Кортні Кокс із 60-річчям

Американській акторці Кортні Кокс виповнилося 60 років. Її колега та подруга Дженніфер Еністон привітала з днем народження та розмістила спільні фото.

Любимо тебе: Кейт Міддлтон зворушливо привітала принца Вільяма з Днем батька

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон в День батька оприлюднила красивий кадр та привітала принца Вільяма зі святом. На фото принц обіймає своїх дітей.

Українські зірки в День батька показали затишні світлини з рідними людьми

В День батька українські знаменитості поділилися милими кадрами з рідними людьми. Зірки подякували татам, чоловікам за увагу, надійність та любов.