Лайм

Племінниця принцеси Діани в розкішній сукні вийшла заміж за 62-річного мільярдера

Весільну сукню леді Кітті Спенсер порівняли з образом Грейс Келлі

30-річна племінниця принцеси Діани Кітті Спенсер вийшла заміж за 62-річного мільярдера Майкла Льюїса, повідомляє The Sun.

Розкішну церемонію провели на віллі Альдобрандіні в Римі. Наречена була одягнена в мереживну сукню з довгими рукавами від Dolce & Gabbana. Її дизайн порівнюють з культовою сукнею Грейс Келлі, яку американська актриса носила на весіллі з князем Монако Реньє III у 1956 році.

Фото: https://www.instagram.com/dolcegabbana/

"Погляньте на вбрання, створене ексклюзивно Dolce & Gabbana для Кітті Спенсер у найважливіший день її життя. Образ включає мереживну весільну сукню у вікторіанському стилі", - йдеться в Instagram бренду.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Dolce & Gabbana (@dolcegabbana)

Кітті Спенсер - дочка молодшого брата принцеси Діани Чарльза Спенсера і британської моделі Вікторії Ейткен. Дівчина пішла по стопах матері і з 2017 року співпрацювала з італійським модним будинком Dolce & Gabbana. Її чоловік є головою південноафриканської рітейлінгової групи Foschini, яка налічує більше 3000 магазинів одягу.

Фото: BACKGRID / PageSix

Леді Кітті народилася в Англії і виросла у Південній Африці. Стосунки и британської аристократки і південноафриканського маганата вперше стали надбанням громадськості у серпні 2018 року.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil