Лайм

Аніматор-початківець прославився у TikTok 10-секундними хорорами - здається, у хлопця велике майбутнє

А ще 12 млн підписників

Початківець 3D-аніматор вирішив не просто практикуватися, а й викладати свої роботи в TikTok, щоб отримувати фідбек підписників. І хто б міг подумати, що вже незабаром на його аккаунт підпишуться 12 млн користувачів.

На сторінці LIGHTS ARE OFF хлопець публікує короткі хоррори, які проектує його фантазія. Більшість з них тривають близько 10 секунд, але часом і цього достатньо, щоб полоскотати нерви.









  • Кінь Фантом став зіркою TikTok завдяки величезному зросту. Він становить майже два метри, і у Фантома є всі шанси встановити рекорд.
  • Раніше в Україні запрацював аналог TikTok від Google - сервіс для створення і обробки коротких відео YouTube Shorts. З його допомогою користувачі можуть знімати ролики не більше 15 секунд і редагувати на будь-який смак - змінювати швидкість відтворення, накладати музику, додавати усілякі візуальні ефекти.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Поділилися зворушливими привітаннями та показали родинні фото: як зірки відсвяткували Великдень-2024

Як українські знаменитості відсвяткували Великдень-2024 - Лілія Ребрик, Ольга Сумська, Злата Огнєвіч та інші показали фото

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися у символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ