Лайм

Помер фронтмен гурту Metal Church Майк Хоу

Причини смерті музиканта залишаються невідомими

На 56-му році життя помер Майк Хоу - фронтмен американського гурту Metal Church. Про це повідомляється на сторінці металістів у Facebook. Причини смерті музиканта не уточнюються.

Майк Хоу на концерті групи Metal Church Фото: TB Photography & Videography Music & Entertainment

"З глибоким жалем повідомляємо про смерть нашого брата, нашого товариша та справжньої легенди хеві-металу, - йдеться у повідомленні. - Сьогодні вранці Майк Хоу помер у своєму будинку в місті Юрика в Каліфорнії".

Історія Metal Church почалася в Сан-Франциско в 1980 році. За роки існування гурт випустив 12 студійних альбомів і став невід'ємною частиною сіетлської сцени хеві-металу.

Хоу приєднався до Metal Church в 1988-му та залишався вокалістом до розпаду гурту в 1996 році. У цей період металісти записали альбоми Blessing in Disguise та The Human Factor. Пізніше відбувся реюніон гурту і в 2015-му році Хоу повернувся до мікрофона. Після цього музиканти записали ще два диска за його участі - XI (2016) та Damned If You Do (2018).

  • Раніше після тривалої боротьби з хворобою помер музикант Джон Хатчінсон , співавтор хіта Девіда Бові Space Oddity. Він також був учасником трьох гуртів Бові в періоді з 1966-го по 1973-й рік.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що зараз з епатажною зіркою "Євробачення" Неттою, яка співала з alyona alyona під час війни в Україні

Нетта Барзілай випускає пісні на івриті та займається волонтерством - ізраїльська співачка не говорить про війну в Україні

Організатори "Євробачення-2024" показали, якою буде головна сцена масштабного пісенного конкурсу

Організатори Євробачення-2024 показали, який вигляд матиме головна сцена - пісенний конкурс пройде у місті Мальме, Швеція

Юрій Феліпенко мобілізувався у ЗСУ: актор доєднався до підрозділу "Ахіллес"

Зірка серіалів "Колір пристрасті" та "Обіцянка Богу" актор Юрій Феліпенко вступив до лав ЗСУ