Лайм

У TikTok стала хітом "справжня британська ДТП" - такому самоконтролю позаздрить і Джеймс Бонд

Завидний спокій водія вражає користувачів соцмережі

У TikTok стало вірусним відео "справжньої британської ДТП", записане на відеореєстратор автомобіля, який через різкий маневр в лічені секунди опинився на даху. І не дивно, адже самоконтролю водія позаздрив би сам Джеймс Бонд.

Якщо коротко, через авто, яке пішло на обгін зустрічною смугою, водієві з відеореєстратором довелося різко звернути на узбіччя, але там його чекали великі камені. Машина тут же злетіла в повітря і гуркотом розбитого скла приземлилася на дах. Але увагу користувачів соцмережі привернула реакція водія, який не зронив при цьому ні слова. Лише після ДТП чоловік абсолютно спокійно зізнався сам собі, що це було доволі кріпово.



На відео також зображений момент розмови водія з винуватцем ДТП - без зайвих емоцій потерпілий оголошує, що з ним все добре і пропонує спокійно вирішити ситуацію.

Відео стало хітом у соцмережі та збирає вже 16-й мільйон переглядів.

  • Початківець аніматор прославився в TikTok 10-секундними хорорами. Погляньте на його роботи, здається, у хлопця велике майбутнє.
  • Раніше в Україні запрацював аналог TikTok від Google - сервіс для створення та обробки коротких відео YouTube Shorts. З його допомогою користувачі можуть знімати ролики не більше 15 секунд та редагувати на будь-який смак - змінювати швидкість відтворення, накладати музику, додавати всілякі візуальні ефекти.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil