Лайм

Фани не впізнали Джареда Лето у першому трейлері фільму "Гуччі" - актора називають хамелеоном

Прем'єра стрічки запланована на 24 листопада

Студія MGM представила перший трейлер фільму Рідлі Скотта "Гуччі". Драма з гучним акторським складом розповість про вбивство бізнесмена Мауріціо Гуччі (Адам Драйвер), організоване його дружиною Патріцією Реджіані (Леді Гага).

Реджіані була визнана винною в організації вбивства онука модельєра Гуччіо Гуччі після того, як той закрутив роман на стороні. Вона провела 18 років у в'язниці і вийшла на свободу в 2016 році.

Ключові ролі у фільмі також зіграли Джаред Лето, Аль Пачіно, Джеремі Айронс і Сальма Хайек. Особливо глядачів здивувало перетворення 49-річного Літо, який зіграв Паоло Гуччі.

Фото: https://www.instagram.com/theguccimovie/

"Тільки подивіться, який хамелеон Джаред Лето. Він скажено різноплановий актор", - пишуть в коментарях. - "Я навіть не зрозумів, що це був Джаред Лето, поки в трейлері не написали, що це Джаред Лето". "Дайте вже хтось "Оскар" візажистові, Джаред Лето і Джеремі Айронс виглядають невпізнанно!" "Джареда Лето номінують на кращу чоловічу роль другого плану, і він отримає другий "Оскар""

Фільм Рідлі Скотта заснований на книзі 2001 року Сари Форден "Будинок Гуччі: сенсаційна історія вбивства, божевілля, гламуру і жадібності". Він вийде в кінотеатрах 24 листопада 2021 року.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину