Лайм

Водій величезної фури прославився завдяки спритному трюку з чайним пакетиком - відео стало хітом

Далекобійник захопив майстерністю водіння

Далекобійник з Нідерландів взяв участь у "челенджі чайних пакетиків" і перевершив усіх. Здаючи назад на своїй 24-метровій вантажівці, він закинув чайний пакетик у склянку з гарячою водою і захопив соцмережі майстерністю водіння.

Йохан Гротебор з Рейссену сказав, що бачив, як фінські далекобійники розміщували в інтернеті схожі відеоролики, тому вирішив повторити трюк на своїй фурі. Відео профі розмістив в Facebook, і одразу став знаменитістю.

"Це один з найбільших автомобілів на дорозі. Думаю, саме тому відео стало таким популярним", - сказав Гротебоер виданню Zenger News.

Відео показує, як він здає назад на вантажівці і підводить її до місця, де на дорожньому конусі стоїть склянка з гарячою водою. Потім він знижує кліренс (дорожній просвіт) машини, і пакетик, прив'язаний до габаритного ліхтаря, опускається прямо у воду.

Гротебор, який водить вантажівки вже 30 років, сказав, що це було важким завданням. "Мені довелося дуже постаратися, щоб не потривожити дорожній конус і кинути пакетик прямо в воду, - сказав він. - Варто хоч трохи збитися зі шляху, і ви все зруйнуєте".

  • У TikTok стало хітом "найбільш британське ДТП" - таком усамоконтролю позаздрить і Джеймс Бонд. Спокій водія в кризовій ситуації вразило користувачів мережі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil