Лайм

Зірка "Гаррі Поттера" зіграє королеву Єлизавету в новому сезоні серіалу "Корона": фото

Британська актриса Імельда Стонтон взяла естафету у Олівії Колман

Імельда Стонтон отримала роль королеви Єлизавети II у 5 сезоні серіалу "Корона", і користувачі мережі активно обговорюють вибір актриси. Справа в тому, що Стонтон найбільше відома за роллю лиходійки Долорес Амбридж у серії фільмів про Гаррі Поттера, і тепер публіка не може позбутися неприємної асоціації.

Імельда Стонтон у ролі Долорес Амбридж Фото: Wikipedia

"Я не можу не бачити у ній Амбридж!" - пишуть у коментарях під першим фото Єлизавети-Стонтон на офіційній сторінці "Корони" в Instagram. - "Вона хоча б не в рожевому костюмі". "Ніколи не пробачу її за те, що вона зробила з Хогвартсом!"


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від The Crown (@thecrownnetflix)

Імельда Стонтон - третя актриса, яка взяла на себе роль королеви Великобританії в популярному серіалі Netflix. Раніше Єлизавету грали Клер Фой і Олівія Колман. На промо-фото 65-річна актриса одягнена у світло-жовту сукню з золотими гудзиками і витонченим бантом. Багато фанатів шоу відзначили гарне втілення образу королеву.

"Зачіска і одяг - вищий клас", - пишуть в коментарях. - "Вона ідеально підходить для цієї ролі".

Дата прем'єри 5 сезону "Корони" ще не оголошена, але очікується, що він стане для серіалу завершальним. Події в ньому розвиваються на тлі розпаду шлюбу принца Чарльза і принцеси Діани.

  • Королеві Єлизаветі подарували в'язану копію її палацу, над якою 2 роки працювала 92-річна майстриня. Довжина виробу - колосальні 5 метрів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil