Лайм

Зірка "Гри престолів" Кіт Герінґтон розповів про психічні проблеми після завершення серіалу

Актор щасливий, що пройшов реабілітацію

Успіх "Гри престолів" зробив її акторів світовими зірками, але не всі вони змогли впоратися з емоціями після завершення шоу. Кіт Герінґтон, який зіграв у серіалі Джона Сноу, вперше розповів про лікування в реабілітаційному центрі.

"У мене були проблеми з психічним здоров'ям після "Престолів" - і під час закінчення "Престолів", якщо чесно. Я думаю, що це було прямо пов'язане з характером шоу і тим, що я робив протягом багатьох років", - розповів 34-річний актор в інтерв'ю SiriusXM.

Раніше Кіт заявляв, що серіал ніколи не був для нього просто роботою, і за 10 років буквально став його життям. Ще у 2019 році стало відомо, що через стрес, перевтому і проблем з алкоголем Герінґтон потрапив у рехаб. Зараз актор вважає, що для нього це було найкращим рішенням.

"Я зробив свого роду перерву після "Престолів", і сказав: "Я не хочу працювати рік. Я хочу дійсно зосередитися на собі". І я дійсно щасливий, що зробив це", - сказав він.

Через рік Герінґтон був готовий повернутися до роботи, але пандемія порушила його плани. Втім, актор не шкодує про згаяний час, адже під час локдауну у них з Роуз Леслі народився син.

"Для мене головним результатом пандемії стало те, що я став батьком. Так що за останні півтора року у мене був досить глибокий і дивовижний досвід", - зізнався він.

Кіт Герінґтон грає одну з ключових ролей у фільмі Marvel "Вічні", прем'єра якого намічена на листопад. Актор перевтілився в супергероя Чорного лицаря.

  • Творці "Гри престолів" випустили двогодинний документальний фільм "Останній дозор" і показали, як прощалися з Джоном Сноу. Актор не стримав емоцій і розплакався.
  • Джордж Мартін підписав свіжий п'ятирічний контракт з каналом HBO. Письменник візьме участь у розробці нових шоу каналу HBO. Зараз компанія працює над п'ятьма різними і проектами, події яких будуть відбуватися у всесвіті "Гри престолів".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа