Лайм

Джейсон Момоа посварився з журналістом через питання про сцену сексу в "Грі престолів"

Актора обурила провокація на інтерв'ю

Джейсон Момоа, який зіграв Кхала Дрого в серіалі "Гра престолів", припинив інтерв'ю і розкритикував журналіста New York Times через запитання про сцену зґвалтування Дейенеріс Таргаріен у першому сезоні шоу.

Девід Марчезе запитав 42-річного актора, чи не шкодує він про знамениту сцену з пілотного епізоду, і чи не переосмислив він її сьогодні. У ній зображене весілля Кхала Дрого і Дейенеріс Таргаріен, яка закінчується зґвалтуванням героїні Емілії Кларк.

Фото: HBO

"Було важливо зобразити Дрого і його стиль. Ви граєте когось, хто схожий на Чингісхана, це важке завдання. Це неприємна річ, але таким був цей персонаж, - сказав актор. - Мене ніколи не питали, "чи шкодуєте ви, що зіграли роль?" Скажімо так: я вже зробив це. Більше не буду".

Після цього питання Момоа почав односкладово відповідати на питання журналіста, а потім перебив його і сказав:

"Я був збентежений, коли ви підняли тему "Гри престолів". Це просто неправильно - покладати на мене відповідальність за видалення чогось. Неначе у актора була можливість зробити це. Насправді нам не дозволено щось робити. Є продюсери, є сценаристи, є режисери, і ви не можете прийти і сказати: "Я не збираюся цього робити, тому що зараз це не кошерно і не відповідає політичному клімату". Так не буває. Таму це неприємне питання. Я просто хочу, щоб ви це знали".

Серіал "Гра престолів" часто критикували через сцени сексуального насильства, але сама Емілія Кларк неодноразово говорила, що Джейсон Момоа захищав її на знімальному майданчику.

"Раніше я ніколи не була на таких зйомках, а тепер опинилася на майданчику повністю оголена, з усіма цими людьми. Я не знала, що повинна робити, не знала, чого від мене чекають, не знала, чого хочу. Я провела той перший сезон, думаючи, що не варта щось вимагати, не варта чогось взагалі... я могла поплакати у вбиральні, а потім поверталася назад, ми знімали сцену, і все було добре. Це безумовно було складно. Ось чому сцени, які я робила з Джейсоном, були чудовими. Він просто казав: "Ні, люба, це не нормально"", - розповіла актриса.

  • Зірка "Гри престолів" Кіт Герінґтон розповів про психічні проблеми після завершення серіалу. Актор щасливий, що пройшов реабілітацію в спеціальному центрі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця і яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників