Лайм

На шоу "Танці з зірками-2021" назвали дату прем'єри та нового учасника

Глядачі побачать перший прямий ефір вже за місяць

Новий сезон танцювального проекту "Танці з зірками" стартує на каналі "1+1" вже цієї осені. Перший прямий ефір глядачі побачать 5 вересня. Традиційно шоу виходитиме по неділях, о 21:00.

Дату прем'єри автори оголосили під коротким промороликом, в якому можна побачити кількох зіркових учасників 5-го сезону: акторку "Жіночого Кварталу" Анастасію Оруджову, актора Костянтина Войтенко та коміка з "Ліги Сміху" Івана Люленова.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Танці з зірками на 1 + 1 (@ tanci1plus1)

У "Танцяхі з зірками-2021" також візьмуть участь Джамала, соліст ТНМК Олег "Фагот" Михайлюта, вокалістка гурту Kazka Олександра Зарицька, актор серіалу "Слід" та триразовий чемпіон України зі стриптизу Олексій Суровцев.

Імена інших учасників стануть відомі в рамках #танціззіркаміchallenge, який ще триває в мережі. Це традиційний зірковий челлендж, в якому зірки кидають один одному виклик із запрошенням на танцювальний паркет.

3 серпня стало відомо, що новим учасником став фронтмен гурту KADNAY Дмитро Каднай. Співак прийняв виклик від актора Кості Войтенко та передав естафету співачці Євгенії Власовій.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Танці з зірками на 1 + 1 (@ tanci1plus1)

  • Раніше автори "Танців з зірками-2021" оголосили ім'я першого члена журі. У новому сезоні місце за суддівським столом займатиме танцівник та герой першого українського "Холостяка".
  • Читайте також на theLime, що канал "1+1" відповів на слова Миколи Тищенка про "домовленості" на шоу "Танці з зірками". Автори шоу впевнені, що нардеп явно щось переплутав.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Все, що страшне, - реальність: Дантес поскаржився на пригнічений стан

Співак Володимир Дантес не став приховувати, що останнім часом відчуває емоційне виснаження. Артиста рятують природа, рідний дім, родина

Співак ALEKSEEV відреагував на чутки про роман з відомою блогеркою

Виконавець Alekseev відповів на плітки про його особисте життя. Проте артист не вдавався в деталі

Не хочемо мовчати: блогерка Юлія Верба повідомила про свою вагітність

Блогерка Юлія Верба здивувала новиною про свою вагітність. Жінка показала кадри, де добре видно кругленький животик