Лайм

Канал "1+1" відповів на слова Тищенка про "домовленості" на шоу "Танці з зірками"

За словами нардепа, в 2018 році канал обіцяв йому певну кількість ефірів

У прес-службі телеканалу "1+1" відповіли на заяву нардепа Миколи Тищенка, що на шоу "Танці з зірками" нібито існують домовленості між його авторами та учасниками, хто і в якому ефірі покине проект.

Журналістів "КП в Україні" запевнили, що канал не міг гарантувати Миколі Тищенку певну кількість ефірів, так як підсумки кожного з них вирішують виключно оцінки журі та глядацьке смс-голосування.

"Уважний глядач помітить, що до фіналу завжди доходять зірки, які доклали більше зусиль, щоб навчитися танцювати, і проект жодним чином не може це гарантувати, - вказали в прес-службі. - Також важливим є фактор народної любові і підтримки, як, наприклад, у випадку з Дмитром Комаровим, адже саме повага телеглядачів забезпечила йому участь у проектах до 7 ефіру першого сезону".

Микола Тищенко взяв участь у шоу "Танці з зірками" в 2018 році та протримався на проекті до четвертого ефіру. В одному зі свіжих інтерв'ю нардеп заявив, що канал "1+1" нібито обіцяв йому певну кількість ефірів. На уточнююче питання журналістки, як це можливо, якщо на шоу нібито працює система смс-голосування, нардеп відповів наступне: "Ми ж чесно зараз говоримо. У каналу є зобов'язання, що зірка не піде раніше такого-то ефіру. Це все усні домовленості".

  • Тим часом творці нового сезону "Танців з зірками" оголосили другого учасника. Ним стане учасник ТНМК Олег "Фагот" Михайлюта. Раніше про свою участь у шоу також повідомила співачка Джамала .

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято