Лайм

Музею "Титаніка" довелося терміново евакуювати гостей - в усьому знову винен айсберг

Крижана стіна в формі айсберга впала на відвідувачів музею

У популярному музеї "Титаніка" в Теннессі (США) впав крижаний айсберг, в результаті чого кілька відвідувачів отримали поранення, пише CNN.

Фото: https://www.facebook.com/TitanicMuseumAttraction/

Установа позиціонує себе як найбільший у світі музей "Титаніка". Тут була встановлена велика крижана стіна у формі айсберга, до якої гості могли доторкнутися. Причина обвалення конструкції поки невідома.

"Ми не очікували, що станеться подібний інцидент, оскільки безпека наших гостей і персоналу завжди понад усе. Ми пишаємося якістю нашого обслуговування і вживаємо заходів для забезпечення належної безпеки", - заявили власники музею на сторінці в Facebook.

До моменту прибуття рятувальників співробітники зачинили музей і займалися розчищенням території. "Персонал "Титаніка" виконав чудову роботу по евакуації людей з будівлі", - сказав представник пожежної служби, яка займалася транспортуванням потерпілих.

Госпіталізація знадобилася трьом гостям. Одного з них доставили гелікоптером до Медичного центру Університету Теннессі, а двоє інших на машині швидкої допомоги вирушили в найближчий медичний центр.

  • У Китаї будують величезну копію "Титаніка" з банкетними залами, театром і каютами для відпочинку. Корабель стане головним атракціоном у парку розваг.
  • Пляжники в Канаді знайшли пляшку з листом 1912 року - текст і висновки вчених пробирають до мурашок. Експерти вважають, що пляшку викинули з "Титаніка" за день до катастрофи.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Український гуморист назвав причину, чому його не взяли до лав ЗСУ

Володимир Жогло не зміг потрапити на фронт через проблеми зі здоров'ям - гуморист та шоумен розповів, як ходив до військкомату

Яким був перший півфінал "Євробачення-2024", в якому виступила Україна: відео найкращих номерів

Після першого півфіналу у фінал "Євробачення-2024" пройшли 10 учасників, серед яких alyona alyona та Jerry Heil - відео виступу України 7 травня

На конкурсі вперше за 30 років: як представниця Люксембурга виступила на "Євробаченні-2024"

Люксембург повернувся на Євробачення після 30-річної перерви - хто представляє країну у та яким був виступ виконавиці - відео