Лайм

Зірка "Друзів" Дженніфер Еністон знялася у новій фотосесії для журналу InStyle

Акторка стала героїнею свіжого номеру

52-річна Дженніфер Еністон знялася для вересневого номера журналу InStyle - акторка з'явилася відразу на двох обкладинках. На одній з них зірка "Друзів" позує у спокусливій сукні, оголивши стрункі ноги, на інший постає у стриманому образі.

Результатом фотозйомки знаменитість поділилася на своїй сторінці в Instagram. Для гарних кадрів акторка одягла елегантну білу сукню з розрізами, яку доповнила масивними прикрасами, а також затишні в'язані речі.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Більше фотографій можна побачити на сторінці журналу. Дивлячись на ці фото, складно повірити, що акторці 52 роки, адже вона досі виглядає, як Рейчел з "Друзів".


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від instylemagazine (@instylemagazine)

"Вона красуня, вона грація, вона міс Дженніфер Еністон! І дійсно, краще неї ніхто не зміг би прикрасити наш вересневий модний номер. Зробивши одну з найзнаменитіших кар'єр Голлівуду, Дженніфер Еністон могла б спочивати на лаврах. Але вона продовжує прагнути до ще більш ясного та щасливого майбутнього", - сказано в описі.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від instylemagazine (@instylemagazine)

  • Раніше theLime розповів про маленькі хитрощі, завдяки яким Дженніфер Еністон вдається залишатися такою молодою і красивою.
  • А тренер Еністон розкрив секрет її стрункої фігури . Ви і так про це здогадувалися, вся справа в самому способі життя голлівудської зірки.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків