Лайм

Ріанна стала найбагатшою співачкою планети, і в цьому їй допомогла зовсім не музика

Цьому посприяв косметичний бренд Fenty Beauty

Співачка Ріанна визнана найбагатшою жінкою-музикантом планети: за підрахунками Forbes, її статки становлять $1,7 млрд. Втім, мільярдером її зробила зовсім не музика, яка принесла їй популярність.

Як повідомляють експерти журналу, більша частина її статків (приблизно $1,4 млрд) припадає на її частку в косметичній компанії Fenty Beauty, в якій їй належить 50%.

Фото: instagram.com/badgalriri

Решта - частка, яка коштує приблизно $270 млн, в компанії спідньої білизни Savage x Fenty. І тільки частина грошей їй принесла музична кар'єра. Видання зазначає, що Ріанна з 2016 року не випускала нових альбомів, тому зараз відрахування, які вона отримує як співачка, складають вкрай незначну частину її статків.

Оцінивши стан Ріанни, Forbes офіційно визнав її мільярдером та найбагатшою співачкою планети. У світі шоу-бізнесу вона поступається тільки телеведучій Опрі Вінфрі, чий статок становить $2,7 млрд.

  • Нещодавно Ріанна стала героїнею нового номера італійського Vogue, але з модним чином не склалося - це ж фішка Джо з "Друзів".
  • А також Ріанна знялася топлес і спровокувала міжнародний скандал. Все через кулона, адже співачка одягла прикрасу із зображенням індуїстського бога Ганеші.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця та яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників

Євген Кошовий розповів про службу Пікалова та іншого учасника "Кварталу" в Нацгвардії

Олександр Пікалов і Володимир Мартинець служать - про обов'язки кварталівців розповів їхній колега Євген Кошовий