Лайм

Ріанна знялася для Vogue, але з модним образом не склалося - це ж фішка Джо з "Друзів"

Образ співачки порівняли з луком героя популярного ситкому

Ріанна стала героїнею нового номеру італійського Vogue. 33-річна співачка з'явилася на сторінках червневого випуску у різних вбраннях, один з яких фанам здався дуже знайомим. Йдеться про багатошаровий образ - його порівняли з луком Джо Трібіані з серіалу "Друзі".

Для зйомок виконавиця приміряла кілька пар штанів та курток, і цей аутфіт став найпопулярнішим серед коментаторів. Користувачі публікують в Twitter порівняльні фото співачки та героя серіалу, відзначаючи, що Джоуї зробив це першим.

Фото: instagram.com/badgalriri

"Це виглядає як наряд Джоуї з "Друзів", "Джо Трібіані зробив це першим", "Серія, в якій Ріанна повторює образ Джоуї в одязі Чендлера", - пишуть у соцмережі.

Ріанна також знялася і в спокусливих образах. На обкладинці глянцю вона позує у напівпрозорій сукні та спідній білизні власної марки Savage x Fenty. Крім цього, співачка приміряла червоне міні з прозорої тканини та чорну туніку, під яку не вдягла бюстгальтер. Девізом фотозйомки стало вираження Do It Yourself ("Зроби це сам"), тому в якості стиліста та фотографа виступила сама артистка.

Фото: instagram.com/badgalriri

Фото: instagram.com/badgalriri

Фото: instagram.com/badgalriri

  • Раніше Ріанна знялася топлес та спровокувала міжнародний скандал. Все через кулон, адже співачка одягла прикрасу із зображенням індуїстського бога Ганеші.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували