Лайм

Фото Кейт Міддлтон представлені в музеї Лондона - герцогиня зробила портрети людей, які пережили Голокост

Кадри зроблені в 2020 році

Герцогиня Кембриджська вже давно захоплюється фотографією і часто робить офіційні знімки своєї сім'ї. Але минулого року Кейт Міддлтон зробила портрети людей, які пережили Голокост, і тепер ці кадри увійшли до експозиції Імперського військового музею в Лондоні.

Як пише Daily Mail, дружина принца Вільяма сфотографувала Стівена Франка та Івонн Бернстайн, які вижили в той час, разом з їх онуками, в рамках проекту 2020 року, присвяченого 75-річчю визволення Освенціма. Кадри були зроблені у Кенсингтонському палаці.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)


"Для мене велика честь стати частиною нової фотовиставки в Імперському військовому музеї в Лондоні, який зібрав понад 50 сучасних портретів людей, які пережили Голокост, і їх сімей. Ці вражаючі фотографії, представлені вперше, відображають особливі зв'язки між тими, хто пережив Голокост, і молодими поколіннями їх сімей і нагадують нам про нашу колективну відповідальність за те, щоб їхні історії тривали", - поділилася в Instagram герцогиня.

На фотозйомку Франк і Бернстайн принесли особисті речі, які мають для них особливе значення. Стівен прийшов з каструлею. Це річ його мами.

Під час перебування з дітьми в таборі, жінка прала для ув'язнених одяг, а натомість отримувала невелику кількість хліба. Крихти вона поміщала в каструлю і заливала гарячою водою, щоб вийшла паста. Отману суміш вона по ложці давала кожній дитині, щоб зберегти їм життя. Завдяки цьому вчинку і каструлі хлопчикові та двом його братам вдалося вижити.

  • Нещодавно Кейт Міддлтон та принц Вільям відсвяткували 10-ту річницю весілля. З цієї нагоди герцог і герцогиня Кембриджські поділилися новими фотографіями, зробленими біля Кенсінгтонського палацу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа